Mads Marcussen overtog lægepraksis i 2003.

Speciallæge i almen medicin Gitte Gaudyn er ophørt i klinikken pr. 31 10 2020.

Speciallæge i almen medicin Ida Sloth Weidner er pr. 01 11 2020 ansat i klinikken, med arbejdsdage mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en ældre kollega fra lægeklinikken, der står som garant for at det sundhedsfaglige.

I perioden 01 03 2022 til 31 08 2022 er læge Shujahat Ali ansat i fase 2 i uddannelsen til praktiserende læge.

Sygeplejersker:

Ingeborg Nordenskjold uddannet sygeplejerske i 1988 , er i klinikken mandag, tirsdag og onsdag.

Ingeborg Nordenskjold varetager følgende: Telefonisk visitation og rådgivning. Selvstændige konsultationer: Blodprøvetagning, kontrol af kroniske sygdomme diabetes, astma og KOL. Livsstilssamtaler. Lungefunktionsundersøgelser, INR måling, sårpleje, 1. helbredsundersøgelse af gravide, vaccinationer af børn og voksne og administrative opgaver.

Ingeborg Nordenskjold er gruppeleder assistent for RIV (Tværfaglig efteruddannelse for personale i lægepraksis i Region Hovedstaden)

Dina Hansen uddannet sygeplejerske i 1998, er i klinikken mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Dina Hansen varetager følgende: Telefonisk visitation og rådgivning. Selvstændige konsultationer: Blodprøvetagning, kontrol af kroniske sygdomme diabetes, astma og KOL. Livsstilssamtaler. Lungefunktionsundersøgelser, INR måling, sårpleje, 1. helbredsundersøgelse af gravide, vaccinationer af børn og voksne, rygestop og administrative opgaver.

Pr. 01 09 2021 starter sygeplejerske Lene Ellekjær i klinikken. Lene er uddannet sygeplejerske i 2005, har mange års erfaring fra lægepraksis, er i klinikken torsdag og fredag.