Mads Marcussen overtog lægepraksis i 2003.

Speciallæge i almen medicin Simon Lawaertz Schultz er ophørt i klinikken pr. 31 10 2018.

Speciallæge i almen medicin Gitte Gaudyn er pr. 29 10 2018 ansat i klinikken, med arbejdsdage tirsdag og fredag.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en ældre kollega fra lægeklinikken, der står som garant for at det sundhedsfaglige.

I perioden 01 09 2020 til 26 02 2021 er læge Julie Løwert Balslev ansat i klinisk basis uddannelse (KBU).

Sygeplejersker:

Ingeborg Nordenskjold uddannet sygeplejerske i 1988 , er i klinikken mandag, tirsdag og onsdag.

Ingeborg Nordenskjold varetager følgende: Telefonisk visitation og rådgivning. Selvstændige konsultationer: Blodprøvetagning, kontrol af kroniske sygdomme diabetes, astma og KOL. Livsstilssamtaler. Lungefunktionsundersøgelser, INR måling, sårpleje, 1. helbredsundersøgelse af gravide, vaccinationer af børn og voksne og administrative opgaver.

Ingeborg Nordenskjold er gruppeleder assistent for RIV (Tværfaglig efteruddannelse for personale i lægepraksis i Region Hovedstaden)

Dina Hansen uddannet sygeplejerske i 1998, er i klinikken mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.

Dina Hansen varetager følgende: Telefonisk visitation og rådgivning. Selvstændige konsultationer: Blodprøvetagning, kontrol af kroniske sygdomme diabetes, astma og KOL. Livsstilssamtaler. Lungefunktionsundersøgelser, INR måling, sårpleje, 1. helbredsundersøgelse af gravide, vaccinationer af børn og voksne, rygestop og administrative opgaver.